1) Rizsporral készült édes fehér lapkák és táblák, a gazdagabb ízhatás érdekében áfonyás-mákos szórással.
a
2) Kakaópor helyett karobporral (szentjánoskenyérmag őrlemény) készült kis táblák és változatos formájú lapkák. A karobpornak köszönhetően az étcsokoládénál jóval édesebb termékek, amik nem tartalmaznak koffeint és teobromint, ezért nem emelik meg a szívritmust, nem pörgetnek fel.
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül, a karob és a rizs természetes édesítő erejével. A karob natúr ízén túl kellemesen hűsítő borsmenta, vagy szívet melengető mézeskalács ízesítéssel.
Minőségüket típustól függően a gyártástól számított kb. 6 hónapig őrzik meg száraz, hűvös (15-22 °C), közvetlen napfénytől védett helyen tárolva.
a
Szólj hozzá elsőként!